8 marsi – Dita ndërkombëtare e Gruas

Dita ndërkombëtare e Gruas manifestohet më 8 mars çdo vit, duke përkujtuar lëvizjen për të drejtat e grave. Ndaj kjo ditë, shërben si një mundësi për të reflektuar mbi të

7 marsi – Dita e mësuesit

Dita e Mësuesit manifestohet me qëllim nderimi personelit edukues të shkollave dhe universiteteve, të cilët kanë rolin primar në formimin dhe emancipimin e një shoqërie. Ndaj, Flutura Academy falënderon të

Loja DetectiveMystery u zhvillua në Akademinë Flutura

Përmes lojës DetectiveMystery, nxënësit tanë të gjuhës angleze kanë mësuar të përvetësojnë shkathtësitë gjuhësore përmes argëtimit. Në formë të tregimit të ndodhive të shoqëruara me një mister brenda, nxënësit janë