8 marsi – Dita ndërkombëtare e Gruas

Dita ndërkombëtare e Gruas manifestohet më 8 mars çdo vit, duke përkujtuar lëvizjen për të drejtat e grave. Ndaj kjo ditë, shërben si një mundësi për të reflektuar mbi të

7 marsi – Dita e mësuesit

Dita e Mësuesit manifestohet me qëllim nderimi personelit edukues të shkollave dhe universiteteve, të cilët kanë rolin primar në formimin dhe emancipimin e një shoqërie. Ndaj, Flutura Academy falënderon të