Facebook

3 days ago

Flutura Academy
Së bashku me nxënësit tanë kemi vizituar kazermën e FSK-së, “Adem Jashari” në Prishtinë, në frymën festive të ngjarjeve historike kombëtare.Ndaj, Flutura Academy uron 28 nëntorin për gjithë shqiptarët anë e mbanë. Gëzuar Shqiptarë!🔴⚫️#nationalday #flagday #independeceday #albaniannationalday #kosovaarmy #fsk #ademjashari #cantonment #fluturaacademy ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

Flutura Academy
Flutura Academy njofton gjithë nxënësit e interesuar se nga dita e martë, bëhet hapja e regjistrimeve për klasën e Robotikës. Afati për aplikim është nga data 29.11.2022 deri më datën 06.12.2022, për të gjithë nxënësit nga Klasa 4 dhe Klasa 5. 🔹 Klasa e Robotikës ka si qëllim të ofrojë njohuri bazike mbi konceptet bazë të programimit të robotit Codey Rocky përmes Scratch, duke i ndihmuar fëmijët të ushtrojnë të menduarit logjik dhe aftësitë për të zgjidhur probleme. Njëkohësisht, fëmijët mësojnë bashkëveprimin njeri-robot përmes lojërave interaktive, stimuluese dhe argëtuese.Numri i nxënësve për regjistrim është i limituar, andaj të gjithë të interesuarit le të lajmërohen fizikisht në qendrën e Flutura Academy. Ju mirëpresim!🦋 #callfornewstudents #training #Applications #robotics #fluturaacademy ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Flutura Academy
Platforma digjitale Flutura për menaxhimin e procesit mësimor, ndër të tjerash ofron edhe mundësinë për mbajtjen e testimit online. Kësisoj, nxënësit tanë përmes mënyrave kreative që ofron platforma digjitale Flutura, vlerësohen në kohë reale, me mundësinë që të kenë qasje në punën, angazhimin dhe rezultatet e tyre edhe prindërit.Kjo sepse, vlerësimi është i një rëndësie të veçantë i cili ka për qëllim mbledhjen e informacioneve për përkrahjen e nxënësit, në zotërimin e njohurive dhe progresin në të arriturat e tij.🦋 #LearningManagementSystem #Flutura #digitalplatform #assessment #test #fluturaacademy ... See MoreSee Less
View on Facebook